Analysguiden sänker motiverat värde för Cantargia - Börskollen

Nyhet

Analysguiden

Analysguiden sänker motiverat värde för Cantargia

Analysguiden sänker sitt motiverade värde för forskningsbolaget Cantargia till 44 kronor (49). Det framgår av en uppdragsanalys.

Någon specifik anledning till nedjusteringen framgår inte men analyshuset framhåller att Novartis svårigheter med att lyckas med sin liknande antikropp, canakinumab, är negativt. Dock har Cantargia tidigare poängterat att det finns tydliga olikheter mellan projekten.

Analyshuset räknar med att flera viktiga nyheter presenteras under fjärde kvartalet. Bland annat har bolaget för avsikt att presentera en uppdaterad avläsning för effektdata i CANFOUR-studien, som görs på patienter med bukspottkörtelcancer. Givet att studien fortsatt visar goda data, ökar chanserna för att inleda en registreringsgrundande fas 2b/3-studie med nadunolimab under 2022-23.

Vidare väntas snart resultat från bolagets CIRIFOUR-studie som undersöker kombinationen av nadunolimab och Keytruda.

Cantargias aktie handlas idag till 17,60 kronor per aktie.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cantargia

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tycker vi att du ska spana in SAVR då du betalar 30-50% mindre i avgifter hos dem. En annan mäklare som erbjuder courtagefri aktiehandel är eToro - se vårt test av eToro här.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi bytte själva till Hedvig och sparar 2 436 kr per år i utgifter, jämför gärna själv på webben.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cantargia

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev