Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Anoto

Anoto publicerar översiktligt granskad delårsrapport för tredje kvartalet

Teknikbolaget Anoto publicerar idag den översiktligt granskade delårsrapporten för det tredje kvartalet.

Enligt bolaget har granskningen inte lett till några justeringar av siffror, jämfört med den rapport som släpptes den 30 november. Att dess publicering är sen beror på att kompletterande material har granskats, uppges det i ett pressmeddelande.

”I revisorns granskningsrapport hänvisas till bolagets likviditetssituation. Jag vill i anslutning till detta göra vissa förtydliganden. Anoto hade inte likviditetsbrist per den 30 september 2020, vilket är sista dagen för rapporteringsperioden, bland annat mot bakgrund av att bolaget på ett framgångsrikt sätt genomförde en riktad nyemission till Soltworks Co. Ltd. den 21 september 2020. Den likviditetssituation som revisorn hänvisar till var en tillfällig likviditetsbrist per den 30 november 2020, vilken delvis orsakades av flytten från produktionsanläggningen i Sydkorea till en ny produktionsanläggning i Mexiko. Vidare vill jag fästa läsarnas uppmärksamhet vid att bolaget på ett adekvat sätt hanterat denna situation genom att attrahera nya investeringar från Vaba Co. Ltd. och Rothesay Limited kort efter den 30 november 2020”, säger vd Joonhee Woo.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Anoto

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Anoto

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.