Appspotr planerar fler rekryteringar framöver - ska ske i takt med ARR-tillväxten
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Appspotr planerar fler rekryteringar framöver - ska ske i takt med ARR-tillväxten

Appspotr

Mjukvarubolaget Appspotr har slutat publicera enskilda affärer i pressmeddelanden för att de tidigare utgjorde ett trendbrott. Men nu när bolaget har nått en ny normalnivå så måste enskilda affärer vara av större ordervärde eller signifikanta för att de ska kommuniceras ut. Det uppger vd Patric Bottne på aktieägarnas frågor i senaste nyhetsbrevet.

”En ytterligare anledning till att färre enstaka affärer kommuniceras är att bolagets affärsmodell har utvecklats. Tidigare hade vi en större andel enstaka intäkter, men idag fokuserar vi på att ta in nya kunder som betalar månatliga repetitiva abonnemangsavgifter. Vi kommer fortfarande att ha en viss andel enstaka intäkter, men inte lika mycket som tidigare, utan fokus ligger nu på att bygga värde i en växande abonnemangsstock av repetitiva abonnemangsintäkter”, säger Patric Bottne.

Appspotr-chefen kommenterar också frågan om dra på sig högre personalkostnader i samband med att bolaget siktar på att bli upp till 30 personer i år.

Enligt Bottne är den personal som nu rekryterats kritisk för säljprocessen, och det väljer man att se på som en mycket god investering. Han avslöjar också att fler rekryteringar planeras framåt.

”Men vi tillämpar en försiktighetsprincip och kommer att utöka vår organisation ytterligare i takt med att vårt ARR växer. Så vi siktar inte mot att öka vår personalstyrka till ett visst antal personer om inte vårt ARR fortsätter att växa på ett hälsosamt sätt”, säger Patric Bottne.

ARR är en förkortning för årligt återkommande intäkter.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om AppSpotr

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien AppSpotr

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt