Astra Zeneca ska presentera ny formulering som kan öka patientstorleken för Calquence

Nyhet

Astra Zeneca ska presentera ny formulering som kan öka patientstorleken för Calquence

Astra Zeneca kommer att presentera nya analyser kring Calquence mot kronisk lymfatisk leukemi vid konferensen American Society of Hematology, ASH, den 11-14 december. Det framgår av ett pressmeddelande.

”Vår robusta Calquence-data vid ASH kommer att inkludera en viktig ny formulering utformad för att utöka poolen av patienter som kan dra nytta av Calquence”, säger Dave Fredrickson, Executive Vice President på onkologienheten på Astra Zeneca.

”Dessutom kommer datan från tre fas 3-studier att visa den varaktiga effekten och säkerheten av Calquence, vilket är centralt för vårt åtagande att prioritera patientupplevelsen samtidigt som det ger långsiktig kontroll över sjukdomen hos personer med kronisk lymfatisk leukemi”, fortsätter Fredrickson.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om AstraZeneca

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien AstraZeneca

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev