Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Axel Springer i diskussioner om att köpa Politico - WSJ

Tyska Axel Springer befinner sig i diskussioner om att köpa en ägarandel i Politico, dock pratas det även om ett fullständigt uppköp. Det skriver Wall Street Journal som hänvisar till personer insatta i frågan.

Axel Springer, som äger de tyska tidningarna Bild och Die Welt, har ökat sina amerikanska medieinnehav de senaste åren. Företaget köpte Business Insider 2015 för cirka 500 miljoner dollar och köpte nyligen Morning Brew, en digital utgivare som har fokuserat till stor del på affärer.

Springer var nyligen i samtal om att köpa Axios, ett digitalt nyhetsförlag. Axios chefer sa till investerare i juli att de var ovilliga att göra ett avtal med Axel Springer och ville förbli oberoende, enligt en person som är insatt i frågan.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Axel Springer

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Axel Springer

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.