Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bayer investerar över 400 miljoner euro för ökad tillgång av preventivmedel

Tyska life science-bolaget Bayer investerar 400 miljoner euro för att fram till 2030 ha gett 100 miljoner kvinnor och flickor, främst i låg- och medelinkomstländer, tillgång till moderna preventivmedel. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kapitalet ska investeras i ny produktionskapacitet i Åbo, Finland och även en helt ny produktionsanläggning i Alajuela, Costa Rica.

”I partnerskap med internationella organisationer, till exempel FN:s befolkningsfond och United States Agency for International Development, strävar vi efter att göra modernt preventivmedel mer tillgängligt för kvinnor världen över. Detta exemplifierar vårt fortsatta fasta engagemang för inkluderande tillväxt och att göra hållbarhet till en integrerad del av vår affärsstrategi", säger Stefan Oelrich, vd för Bayers läkemedelsavdelning.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Bayer

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Bayer

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.