Beijer Ref byter finanschef framöver - Ulf Berghult tar över
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beijer Ref byter finanschef framöver - Ulf Berghult tar över

Kylgrossisten Beijer Ref har kommit överens med Maria Rydén om att hon ska lämna tjänsten som finanschef, CFO, framöver. Bolaget har utsett Ulf Berghult till efterträdare.

Det beskrivs i bolagets pressmeddelande att Maria Rydén fortsätter i sin tjänst tills vidare och att Ulf Berghult tillträder senast i april 2022.

"Jag vill tacka Maria för hennes arbete och engagemang under de senaste fyra åren. Maria har varit en viktig medlem i vår ledningsgrupp sedan hon började 2017. Vi har bara haft tillfälle att arbeta en kort tid tillsammans sedan jag började i slutet av augusti i år, men styrelsen och jag hyser en stor uppskattning och respekt för hennes arbete och vad hon har bidragit med till Beijer Ref under sin tid", kommenterar vd Christopher Norbye.

Ulf Berghult kommer närmast från tjänsten som finanschef på Perstorp och har dessförinnan haft samma roll på Trelleborg, Dometic och Thule.

"Han har en mycket stark meritlista som framgångrisk finansdirektör både från stora internationella börsnoterade bolag och private equity-ägda bolag. Han kommer att spela en nyckelroll i Beijer Refs fortsatta utveckling, där hans bakgrund och tidigare erfarenheter kommer vara en stor tillgång för oss när vi planerar för att accelerera vår tillväxt framöver och vårt mission att förse marknaden med global expertis inom hållbara kylsystem och luftkonditionering", uppger Beijer Ref-chefen Christopher Norbye.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Beijer Ref

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Beijer Ref

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt