Beowulf Mining befinner sig vid en brytpunkt - vd
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Beowulf Mining befinner sig vid en brytpunkt - vd

Prospekteringsbolaget Beowulf Mining befinner sig just nu vid en brytpunkt (tipping point), med viktiga händelser i närtid. Det säger vd:n Kurt Budge under en bolagspresentation på Aktiedagen.

"Vi börjar närma oss ett beslut kring Kallak, vi är verksamma inom det väldigt intressanta batteriområdet tillsammans med Fennoscandian och vi har även ett intressant exploateringsprogram i Kosovo", säger bolagschefen.

Budge betonar att bolaget har ett bra fokus på de olika affärsområdena, med grupper av anställda dedikerade till de olika delarna.

"Anledningen varför vi investerade i Vardar var för att vi presenterades med en väldigt kunnig ledningsgrupp där, en god exploateringsidé och stöd regionalt från kompetenta geologer", säger vd:n.

Även om bolaget för närvarande har tillgångar i förproduktionsstadiet är ambitionen att generera intäkter och kassaflöde.

Efterfrågan på batteriområdet i Europa och Norden beskrivs som god vilket talar för Kallak, och det bedöms finnas flera värdeskapande alternativ för Vardar-projektet.

Carl Becht
[email protected]
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Beowulf Mining

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Beowulf Mining

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Företag

Börskollen Sverige AB

Sjösavägen 8

124 55 Bandhagen

Sverige

Org.nr: 559236-5141

[email protected]

Kontakta oss

VD & Ansvarig utgivare

Daniel Åstrand

Grundare & IT

Kristoffer Matsson

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.