Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bilibili

Bilibili rapporterar rekordintäkter i Q3

Kinesiska videoströmningsplattformen Bilibili ökade sina intäkter med 61 procent under det tredje kvartalet, jämfört med året innan. Bolaget går alltjämt med förlust.

Intäkterna ökade till rekordhöga 5,21 miljarder yuan, vilket är något bättre än väntade 5,17 miljarder yuan enligt sammanställda estimat från Bloomberg.

”Vår intäktsmix är mer balanserad och hälsosammare och vi fortsätter att förbättra monetiseringen över våra växande verksamheter”, kommenterar finanschefen Sam Fan.

Antalet månatligt aktiva användare ökade med 35 procent till 267,2 miljoner, och antalet månatligt betalande användare med 59 procent till 23,9 miljoner.

Det justerade resultatet per aktie blev -4,16 yuan (-2,76), väntat var -4,12 yuan.

Bolaget spår intäkter på mellan 5,7-5,8 miljarder yuan i det fjärde kvartalet.

https://www.globenewswire.com/news-release/2021/11/17/2336085/0/en/Bilibili-Inc-Announces-Third-Quarter-2021-Financial-Results.html

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bilibili

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bilibili

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt