Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Blick

Blick Global ska fortsätta att bredda kundstocken för Wiget

Adtech-bolaget Blick Global kommer att arbeta vidare på att bredda kundstocken för Wiget. Det uppger företaget i ett meddelande under måndagen.

Den största kunden svarade för 42 procent av omsättningen och den näst största för 18 procent och den tredje största för 12 procent. Totalt svarade alltså de största kunderna för 72 procent.

"Under 2021 kommer vi fortsätta arbeta med att bredda kundstocken för att inte vara så beroende utav ett fåtal stora annonsörer. Vår strategi har från början varit att skapa en stabil grund med ett antal starka globala operatörer som vi sedan kan bredda med mer lokalt förankrade operatörer", uppger Blick Global.

Blick Global har just nu tio nya kundtester igång för den prestationsbaserade affären samt två långtgående tester med en Ace-kund och en React-kund. Prestationsaffären svarade för 52 procent av omsättningen. En Ace-kund har potential att bli väldigt stor. Blick Global har inte någon konkurrent att blicka mot och bolaget vet inte riktigt själva hur fullskalig en kund kan bli.

"Det som är väldigt intressant med den här affären är att det kan gå väldigt fort från några få tusen kronor till miljontals kronor per månad. Att göra den resan på 3-6 månader tillsammans med oss är inte alls omöjligt för en operatör, utan snarare vår målsättning och ganska troligt om vi har rätt stöd internt hos operatören", uppger Blick Global och betonar att det inte är någon prognos.

Just nu är det inte aktuellt med några nyrekryteringar utan företaget hanterar sin verksamhet med befintlig besättning.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Blick Global

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Blick Global

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt