Nyhet

Bodyflight har haft rekordstark onlineförsäljning i juli

Upplevelsebolaget Bodyflight har haft en rekordstark onlineförsäljning under juli, en månad som historiskt varit den svagaste månaden för bolaget. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Det är väldigt roligt att försäljningen har kommit igång trots en varm sommar. Juli månad är den bästa för Göteborgstunneln någonsin och den bästa i år för Stockholm. Onlineförsäljningen är en bra indikator på hur många som kommer och flyger på Bodyflight och det som driver omsättningen. De fina siffrorna kommer troligtvis av en ambitiös marknadsplan där vi har samarbete med Miami Advertising Agency samt att restriktionerna lättat upp" säger vd Micha Velasco.

Onlineförsäljningen i Stockholm var under månaden 848 tusen kronor, jämfört med 581 tusen för ett år sedan och 780 tusen under juli 2019. I Göteborg var försäljningen 555 tusen kronor, jämfört med 185 respektive 264 tusen kronor de två föregående åren.

Utöver onlineförsäljningen tillkommer faktureringar samt försäljning på plats.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bodyflight

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bodyflight

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt