Nyhet

Bokusgruppen

Bokusgruppen kommer att ha positivt kassaflöde under kommande kvartal - CFO

Bokhandeln Bokusgruppen har säsongsvariationer och det andra kvartalet är resultatmässigt säsongsmässigt svagt.

- De kommande två kvartalen kommer vi att bjuda på positiva kassaflöden, säger finanschefen Jane Jangenfeldt i samband med dagens telefonkonferens.

Bokusgruppen ser positivt under resten av året, uppger vd Maria Edsman även om hon menar att det finns riskfaktorer såsom nya virusvarianter. Givet de lättade restriktionerna ser det just nu bra ut för bolaget vad gäller butiksnätet då det är enklare för kunder att handla, uppger hon.

Vad gäller försäljning just nu så säljs spel och pussel bra.

Bokusgruppen släppte tidigare idag en kvartalsrapport. Se länk för rapporten.

https://articles.finwire.com/FWS0062C9C-bokusgruppen-okar-omsattning-andra-kvartalet-uppdatering

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bokusgruppen

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bokusgruppen

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt