Boozt förväntar sig försäljningstillväxt i övre delen av prognos för 2021

Nyhet

Boozt

Boozt förväntar sig försäljningstillväxt i övre delen av prognos för 2021

E-handelsbolaget Boozt meddelar att oktober och november har överträffat bolagets förväntningar och omsättningstillväxten för helåret 2021 förväntas nu i den övre delen av intervallet 27,5 till 32,5 procent. Det justerade rörelseresultatet förväntas fortsatt överstiga 5,5 procent innebärande ett högre justerat rörelseresultat i absoluta tal. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Med stark tillväxt i alla kategorier; Kids, Sport, Beauty och Home, såväl som våra kategorier med mode för kvinnor och män fortsätter vi leverera på vår strategi om att vara det moderna varuhuset. Försäljningen i oktober och november har varit stark och Black Friday-veckan överträffade förra året. Under Black Friday-veckan slog vi både nytt försäljningsrekord och välkomnade ungefär 125 000 nya kunder, kommenterar Boozt.

- Med den nyligen färdigställda utbyggnaden av automatiseringslösningen i vårt hanteringscenter har våra medarbetare på ett imponerande sätt hanterat den period under året där vi arbetar som mest intensivt. Således slog vi också rekord i antal packade paket per timme, 8 000 när det var som högst tryck, avslutar Boozt.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading och kryptovalutor

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev