Börsveckan ger köpråd för Ferroamp och BE Group, teckna Idun Industrier, ACQ Bure och LMK Group
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Ferroamp och BE Group, teckna Idun Industrier, ACQ Bure och LMK Group

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Ferroamp och BE Group samt rådet teckna nyintroduktionerna Idun Industrier, ACQ Bure och LMK Group i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Doro, Studsvik och Raysearch.

Idun Industrier är på väg mot First North och Börsveckans bedömning är att värderingen lämnar god uppsida samtligt som bolaget tajmar börshaussen perfekt med en förvärvsinriktad affärsmodell. Tidningen ger rådet teckna aktien, men var beredd att sälja om aktien sticker iväg till 115-120 kronor.

ACQ Bure blir Sveriges första Spac-bolag som börsnoteras. Börsveckan ger rådet att lita på Bure och teckna nyintroduktionen för 100 kronor per aktie.

LMK Group äger bland annat Linas Matkasse och ska noteras på First North. Tidningen bedömer att erbjudandet lockar med en värdering kring tio gånger rörelsevinsten för 2021 och ger rådet teckna aktien.

Telekommunikationsbolaget Doro planerar en avknoppning av affärsområdet Care. Värderingen är dock rimlig i dagsläget, bedömer Börsveckan och ger rådet avvakta.

Ferroamp har ett flertal intressanta produkter som optimerar energiförbrukningen för fastigheter. Även om bolaget går med förlust i dag så ser morgondagen ljus ut, bedömer tidningen och ger köpråd i högriskfacket.

Kärnkraftsspecialisten Studsvik hade ett bra fjolår och lämnar äntligen utdelning till aktieägarna. Även 2021 ser ut att bli bra, men aktien har gått starkt det senaste året. Värderingen är rimlig, anser Börsveckan och ger rådet avvakta.

Stålgrossisten BE Group gynnas av den pågående cykliska återhämtningen. Aktien är lågt värderad, bedömer tidningen och ger köpråd.

Medicinteknikbolaget Raysearch hade ett besvärligt fjolår men fjärde kvartalet gick i rätt riktning. Börsveckan vill se fler tecken på förbättringar för att lockas av aktien och ger rådet avvakta.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien BE Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt