Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan

Börsveckan ger köpråd för Fractal Gaming och Thunderful, säljråd för Nepa

Börsveckan rekommenderar köp av Fractal Gaming och Thunderful i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Boule Diagnostics, Cedergrenska, Net Insight och Angler Gaming samt lämnar säljråd för Nepa.

Konsultbolaget Nepa har klättrat rejält på First North i år. Börsveckan anser att aktien är för högt värderad och ser en nedsida på 20-30 procent, vilket resulterar i ett säljråd.

Spelutrustningsbolaget Fractal Gaming har haft en seg utveckling i år och aktien har fallit rejält. Tidningen bedömer att värderingen är attraktiv och ser ett köpläge i aktien.

Gamingbolaget Thunderful har gjort marknaden besviken. Börsveckan bedömer att uppsidan överväger riskerna och ger köpråd i högriskfacket.

Diagnostikbolaget Boule Diagnostics har efter ett bedrövligt 2020 äntligen fått upp farten i år. Lönsamheten släpar dock efter och tidningen väljer att avvakta med aktien.

Utbildningsbolaget Cedergrenska värderas lågt, men bolaget möter stora politiska risker. Börsveckan ger rådet avvakta.

Nätverksutrustningsbolaget Net Insight lämnade en kanonrapport i somras, men aktien har också mer än fördubblats i kurs i år. Tidningen bedömer att aktien är rimligt värderad och väljer att avvakta.

Bettingbolaget Angler Gaming har leverat stora värden under många år, trots bristfällig information. Bolaget vinstvarnade dock i somras och osäkerheten framåt är relativt stor. "Vi blir inte särskilt köpsugna på Angler och säger avvakta", skriver Börsveckan.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Angler Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt