Börsveckan ger köpråd för Randviken och Poolia, teckna Klarabo, säljråd för Cary Group
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Börsveckan ger köpråd för Randviken och Poolia, teckna Klarabo, säljråd för Cary Group

Börsveckan

Börsveckan rekommenderar köp av Randviken och Poolia i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Stenhus och lämnar säljråd för Cary Group. Vidare avseende nyintroduktioner ges rådet att teckna Klarabo, men att avstå från att teckna Nivika och Mestro.

Klarabo är nästa aktör att söka lyckan på den fastighetstäta Stockholmsbörsen. "Bolaget är välskött med rimlig värdering och vi säger teckna", skriver Börsveckan.

Börsaspiranten Nivika har växt fint de senaste åren och har höga ambitioner framgent. Värderingen är dock därefter, bedömer tidningen och ger rådet teckna ej.

Mjukvarubolaget Mestro riktar sig mot större fastighetsbolag. Börsveckan anser att värderingen inte ger någon större uppsida och ger rådet avstå från att teckna.

Randviken fortsätter att vara offensiva på fastighetsmarknaden efter en rad större förvärv. Raybased läggs ned, men aktien ser fortsatt spännande ut. "Vi behåller köprådet trots en fin kursuppgång på ganska kort tid", skriver tidningen.

Stenhus fastighetsbygge växer snabbt där beståndet nästan har femfaldigats på ett år. Börsveckan ser till dagens värdering bättre alternativ i sektorn och ger rådet avvakta.

Börsnykomlingen Cary Group konsoliderar marknaden för fordonsglas och marknaden älskar förvärvsbolag av denna typ. "Vi ser höga risker till nuvarande kursnivåer", skriver tidningen och ger säljråd.

Bemanningsbolaget Poolia har en låg värdering trots en stark kursutveckling. Kassan ska också sättas i arbete genom förvärv. Börsveckan rekommenderar köp.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien KlaraBo

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt