Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

BPC

BPC Instruments planerar nyintroduktion på Spotlight i fjärde kvartalet i år

BPC Instruments har utsett Sedermera Fondkommission som finansiell rådgivare inför en planerad nyintroduktion på Spotlight Stock Market under fjärde kvartalet 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lundabolaget BPC Instruments utvecklar och säljer automatiserade, analytiska instrument som möjliggör en effektivare, mer tillförlitlig och högre kvalitet på forskning och analys inom ett brett spektrum av bioteknikindustrier.

Bolaget har fram till 2020 primärt fokuserat på biogassektorn. Med en växande efterfrågan på
utsläppskontroll och ett paradigmskifte i regeringars och företags miljömål ser BPC Instruments stora möjligheter inom en mängd olika områden för sina produkter.

Styrelsen anser att noteringen på Spotlight är ett logiskt steg för att stödja fortsatt tillväxt och stärka BPC Instruments varumärke. Bolaget kommer att genomföra en kapitalisering för att kunna fortsätta expandera, utöka verksamhetstakten och därmed få värdefulla marknadsandelar.

Arbetet inför planerad notering är i full gång och mer information om erbjudandet, villkoren och bolaget kommer att presenteras i det memorandum som publiceras inför kapitaliseringen, vilken är avsedd att genomföras under fjärde kvartalet i år.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om BPC Instruments

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien BPC Instruments

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt