Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

BTS förvärvar spanska Netmind

Konsult- och utbildningsbolaget BTS har ingått avtal om att förvärva spanska Netmind som erbjuder utbildningar och konsulttjänster för att hjälpa sina kunder att lyckas med sina förändringslösningar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Netmind, som grundades 1987 och är baserat i Barcelona, hade sammanlagda intäkter på 6,5 miljoner euro under 2020.

Genom förvärvet stärker BTS sin position på den spansktalande marknaden och kompletterar sin nuvarande verksamhet med Netminds fokus på digitala och agila förändringslösningar.

Förvärvet betalas genom en initial kontant köpeskilling samt en nyemission på 0,5 miljoner euro i BTS-aktier. Vidare kommer ytterligare köpeskillingar betalas ut under 2023-2025 förutsatt att Netmind uppfyller specifikt satta mål fram tills 2025.

"Våra kunder kommer att gynnas eftersom vi kommer att ha ett försprång inom digital och agil transformation genom att kombinera Netminds starka IP med BTS ansats till förändring och effektiva metoder", kommenterar Philios Andreou, chef för BTS Other Markets.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om BTS Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien BTS Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.