Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Bulten vinner kontrakt i Asien med årligt värde runt 50 miljoner kronor

Verkstadsbolaget Bulten har via sitt dotterbolag PSM tecknat ett avtal i Kina som gäller leverans av fästelement till en ledande aktör inom konsumentelektronik. Avtalet beskrivs som strategiskt viktigt och beräknas ha ett årligt värde på omkring 50 miljoner kronor.

Leveranserna väntas starta under augusti, skriver Bulten i ett pressmeddelande.

"Detta är en strategiskt viktig affär för oss då vi diversifierar vår kundbas ytterligare och stärker vår ställning på den asiatiska marknaden. Det är en följd av vårt tidigare förvärv av PSM, vilket ger goda möjligheter att växa i Asien och inom ett flertal segment däribland konsumentelektronik", säger Bultens vd Anders Nyström.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Bulten

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Bulten

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt