Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Byggpartner renoverar fastighet i Stockholm för 59 miljoner kronor

Byggbolaget Byggpartner har tecknat avtal med Micasa Fastigheter om renovering av fastigheten Drevkarlen 9 i Hjorthagen i Stockholm. Det framgår av ett pressmeddelande.

Byggpartners uppdrag omfattar helrenovering av fastigheten som är byggd 1966 och inrymmer ett vård- och omsorgsboende tillhörande Micasa Fastigheter i Stockholm, som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. När projektet är klart kommer Micasa att kunna erbjuda 61 totalrenoverade seniorlägenheter, merparten ettor på 29 kvadratmeter.

Entreprenadformen är totalentreprenad, ABT 06 och projekteringen planeras att starta i november. Planerad inflyttning i seniorlägenheterna är i andra kvartalet 2022. Entreprenadsumman är 59 miljoner kronor.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Byggpartner

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Byggpartner

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt