Nyhet

C Security redo för försäljningsstart i Ryssland

Båtlarmspecialisten C Security har de senaste månaderna säkrat tillgången till nödvändiga komponenter och står nu redo att återstarta massproduktion av båtlarmet C-pod. Det framgår av ett pressmeddelande.

Beslutet om komponentinköpet kom kort efter att ryska inrikesministeriet utfärdat ett nytt importtillstånd till bolagets distributör Armada. Försäljning och leverans kommer påbörjas så fort registreringen är genomförd.

Bakgrunden till affären i Ryssland är den överenskommelse som bolaget gjorde redan 2015 med den ryska försäkringskooperationen OSK, som bygger på att C-pod systemet kommer vara obligatoriskt för alla båtförsäkringskunder. I dagsläget rör det sig om 15 000 kunder.

"Om det är det något som vi har fått lära oss under åren så är det att saker tar tid i Ryssland. Tack vare nära och bra samarbete med OSK och dess vd har vi nu kommit närmare än någonsin att realisera en helt unik affärsmöjlighet", säger vd Jacob Lundberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om C Security

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien C Security

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt