Candles Scandinavia genomför en omorganisation med nya chefer
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Candles Scandinavia genomför en omorganisation med nya chefer

Ljustillverkaren Candles Scandinavia genomför en omorganisation i syfte att skapa förutsättningar för snabbare tillväxttakt. Det framgår av ett pressmeddelande.

Försäljningsorganisationen har tidigare varit uppdelad mellan två affärsområdeschefer för private label och brands, vilka nu ersätts med en försäljningschefstjänst. Försäljningsorganisationen kommer att ledas av Cenk Yavas som sedan tidigare sitter i Candles Scandinavias ledningsgrupp och arbetat i bolaget sedan 2014.

För att ytterligare säkerställa effektiva processer och arbetssätt samt att stärka kvaliteten på bolagets produkter kommer en ny funktion att tillsättas, kvalitet & utveckling. Peiman Naderi, som fram till nu har varit verksam som supply chain-chef i bolaget, där även laboratorie/produktutveckling ingått, får en ny roll som kvalitets- & utvecklingschef.

I takt med att bolaget växer har även behovet av att slå ihop operativa funktionerna produktion och supply chain växt fram i syfte att skapa effektivare material- och produktionsflöden och utvidgad tydlighet. Stefan Tidholm kommer därmed att få ett utvidgat ansvarsområde som utöver produktion och teknik även kommer att innefatta inköp och logistik. I samband med detta slås även funktionerna transport & lager ihop till en logistikfunktion samt att en till Stefan Tidholm underställd produktionschef kommer att tillsättas.

Efter införandet av den nya organisationen kommer ledningsgruppen att bestå av vd Viktor Garmiani, finanschef Martin Fredell, försäljningschef Cenk Yavas, verksamhetschef Stefan Tidholm och kvalitets- & utvecklingschef Peiman Naderi. Den nya organisationen tas i bruk omgående.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Candles Scandinavia

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Candles Scandinavia

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt