Nyhet

Carlsquare

Carlsquare tar upp bevakning av Raytelligence - motiverat värde satt till 6,2 kronor

Corporate finance- och analyshuset Carlsquare har tagit upp bevakning av radarsensorbolaget Raytelligence. Det motiverade värdet i bas-scenariot är 6,2 kronor per aktie, enligt analysfirman. Fredagens stängningskurs var 2,74 kronor.

I husets bear-scenario sjunker den motiverade aktiekursen till 4,4 kronor, medan den ökar till 10,5 kronor i bull-scenariot.

"Lönsamheten är god och förväntas öka över tid i takt med att andelen mjukvaruintäkter stiger. 2021 har varit ett genombrottsår då betydande orders har kommunicerats. Intäkterna väntas öka från kv4 2021 med beställningar från samarbetspartners i Tyskland och Australien", skriver Carlsquare.

https://www.carlsquare.com/sv/grundanalys-raytelligence-tillvaxtbolag-med-okande-forsaljning/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Raytelligence

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Raytelligence

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt