Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

CD

CD Projekt Red faller ytterligare efter ny stämning

Den polska spelutvecklaren CD Projekt Red, som fått se flera miljarder i marknadsvärde utraderat sedan spelsläppet av storspelet Cyberpunk 2077 för drygt en månad sedan, faller ytterligare 4,5 procent på den polska börsen efter en ny grupptalan i USA. Det framgår av ett regulatoriskt meddelande från bolaget.

Det är återigen en grupp investerare som köpt innehav i börsprodukterna under tickersymbolerna "OTGLY" och "OTGLF", vilka baseras på bolagets aktie, som står för stämningen. Anklagelserna är desamma som tidigare, nämligen att man har vilselett investerare och således orsakat dem skada.

Skadeståndsanspråket framgår inte av stämningen. CD Projekt Red upprepar att man kommer vidta kraftfulla åtgärder för att försvara sig mot anklagelserna.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om CD Projekt

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien CD Projekt

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt