Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Cdon

Cdon har slängt ut fem handlare efter tidigare meddelad incident - Ehandel

E-handelsbolaget Cdon hamnade i blickfånget för drygt en vecka sedan då kunder misstänkts ha lurats på miljonbelopp och bolaget tog då en smäll på 15-20 miljoner kronor för att kompensera kunderna.

Branschsajten Ehandel har tagit reda på vad Cdon har gjort efter nyheten.

"Vi undersöker alla order som kan vara drabbade av den här incidenten. Vi håller just nu på att kompensera kunderna så snabbt som möjligt. Vi säkerställer att alla som drabbats får nödvändig information för att försäkras om hur och när vi kommer att hantera deras fordran", säger Allan Junge Jensen, tillförordnad vd på Cdon, till Ehandel.

Hittills har det lett till att fem handlare har kastats ut.

"Tre handlare har stängts av efter det inträffade, en av dem är mobileshop.se. Två andra har därefter stängts av efter en ny riskanalys från vår sida. Dessutom har vi ändrat villkoren för fyra andra handlare, men de har inte blivit avstängda. Allt för att förhindra att det här inte händer igen i framtiden", säger Jensen.

Jensen säger vidare till Ehandel att man fortfarande undersöker det inträffade och att man överväger hur man ska gå vidare.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om CDON

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien CDON

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt