Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Cessatech

Cessatech gick back en halv miljon danska kronor i Q4

Forskningsbolaget Cessatech, som började handlas på Spotlight i december, redovisar för det fjärde kvartalet ingen omsättning och en förlust på en halv miljon danska kronor.

Rörelseresultatet blev -0,6 miljoner danska kronor.

Resultatet före skatt var -0,6 miljoner danska kronor.

Resultatet efter skatt blev -0,5 miljoner danska kronor, och per aktie -0,16 danska kronor.

Jämförelsesiffrorna i rapporten avser kvartal 2 till kvartal 4 vilket gör att de inte redovisas här.

Vd Jes Trygved skriver att noteringen var ett stort event i sig men påpekar att bolaget lyckades slutföra andra mål för andra halvåret 2020. Detta avser val av tillverkare, slutförande av registreringsstudien, ”Fast-track”-patentansökan i USA och initiala förberedelser för de tre kliniska studierna.

Cessatech, MdkkQ4-2020
Nettoomsättning0
Rörelseresultat-0,6
Resultat före skatt-0,6
Nettoresultat-0,5
Resultat per aktie, dkk-0,16


http://media.finwire.com/media/FWS005A3A6-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cessatech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cessatech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt