Nyhet

Challenger Mobile/Safe Lane Gaming har som mål att bli ett av Sveriges ledande gamingbolag - vd

Challenger Mobile, som avser byta namn till Safe Lane Gaming, har som mål att bli ett av Sveriges ledande gamingbolag. Det uttrycker vd:n Jesper Nord, som i dagsläget är högsta chef i bolaget Battlecamp.

Challenger Mobile tecknade under gårdagen avtal om ett omvänt förvärv med bolaget bakom mobilspelet Battlecamp.

"Bolaget (SLG) har som mål att bli ett av Sveriges ledande gamingbolag genom att växa organiskt samt genom förvärv. Jag har tidigare erfarenhet av denna strategi och verksamhetskaraktär, även erfarenhet kring utveckling av mobilappar och gamingföretag", säger Nord.

Med ledningsgrupp i Sverige och ett utvecklingsteam i USA kommer Battlecamp kunna växa separat och låta Safe Lane Gaming växa på egna ben i den nya koncernen. Detta inom mobilspel i kategorier som MMORPG, MOBA och strategi.

Man betraktar även Spotlight som en god marknadsplats i Sverige för tillväxtbolag, varför den blev utvald.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt