Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

CleanFoto: Shutterstock

Clean Industry Solutions beviljas bidrag för FoU-projektet Jossi i Jordanien

Solenergi- och vattenreningsbolaget Clean Industry Solutions beviljas ett bidrag på 237 000 euro, motsvarande 2,37 miljoner kronor, för ett FoU-projekt som finansieras av den tyska regeringen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Projektet Jossi syftar till att driva på marknadsintroduktionen av solånggenerering för industriella processer i Jordanien. Jossi har en total budget på 1,1 miljoner euro, motsvarande 11 miljoner kronor.

Projektkonsortiet består av Clean Industry Solutions dotterbolag Industrial Solar, tyska DLR och Helmholz Center Dresden-Rossendorf samt jordanska University of Jordan, the Middle East University, the National University College of Technology, Amman Chamber of Industry och Najjar & Rawas Company. Det treåriga projektet inleds den 15 december i år.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Clean Industry

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Clean Industry

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.