Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Clean

Clean Industry Solutions dotterbolag får order värd 25 tusen euro

Solenergi- och vattenreningsbolaget Clean Industry Solutions dotterbolag SolarSpring har fått en order från Karlsruhe Institute of Technology värd 24 655 euro. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordern avser renovering och uppgradering av ett membrandestillationssystem som ska användas inom studier för generering av ultrarent vatten från havsvatten inom projektet H2Mare, vilket finansieras av det tyska utbildnings- och forskningsministeriet (BMBF).

"Offshore-förhållanden är mycket gynnsamma för vindkraftverk då de producerar en högre och mer konstant eleffekt till havs. /.../ Vätgasproduktion kräver dock mycket rent vatten som en resurs – inte lätt att få tag på mitt ute i havet. Det är här membrandestillation kommer in", heter det.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Clean Industry

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Clean Industry

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt