Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Clean

Clean Industry Solutions försäljning börjar ta fart - Analysguiden

Solenergi- och vattenreningsbolaget Clean Industry Solutions omsatte 0,8 miljoner kronor under tredje kvartalet och Analysguiden skriver i en färsk uppdragsanalys att det är uppenbart att försäljningen nu börjat ta fart.

Analyshuset skriver att företaget uppnått ett antal nya avtal under det gångna kvartalet, och framhåller ordern dotterbolaget Solarspring nådde med Atmosfair som inbringar 0,5 miljoner kronor. I det avtalet har atmosfair signalerat en vilja att öka samtalet system som köps till tio årligen, vilket skulle ge ett livstidsvärde om 24,8 miljoner kronor för ordern. Idag består dock bolagets intäkter främst av bidrag och subventioner från de många FoU-projekt som bolaget deltar i.

Analysguiden gör små justeringar i sina prognoser och justerar motiverat värde till 7,50-8,80 kronor per aktie (7,60-8,80) på 12-18 månaders sikt. Aktien handlas idag till 3,18 kronor.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Clean Industry

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Clean Industry

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt