Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Clean

Clean Industry Solutions försäljning börjar ta fart - Analysguiden

Solenergi- och vattenreningsbolaget Clean Industry Solutions omsatte 0,8 miljoner kronor under tredje kvartalet och Analysguiden skriver i en färsk uppdragsanalys att det är uppenbart att försäljningen nu börjat ta fart.

Analyshuset skriver att företaget uppnått ett antal nya avtal under det gångna kvartalet, och framhåller ordern dotterbolaget Solarspring nådde med Atmosfair som inbringar 0,5 miljoner kronor. I det avtalet har atmosfair signalerat en vilja att öka samtalet system som köps till tio årligen, vilket skulle ge ett livstidsvärde om 24,8 miljoner kronor för ordern. Idag består dock bolagets intäkter främst av bidrag och subventioner från de många FoU-projekt som bolaget deltar i.

Analysguiden gör små justeringar i sina prognoser och justerar motiverat värde till 7,50-8,80 kronor per aktie (7,60-8,80) på 12-18 månaders sikt. Aktien handlas idag till 3,18 kronor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Clean Industry

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Clean Industry

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt