Nyhet

Cline Scientific redovisar som väntat små förändringar av resultatet

Life science-bolaget Cline Scientific redovisar som planerat i stort sett ingen omsättning och små förändringar av resultatet.

Rörelseresultatet blev -0,9 miljoner kronor (-1,1). Resultatet före och efter skatt var -1,1 miljoner kronor (-1,1).

I rapporten upprepar Cline Scientifics vd Patrik Sundh att bolaget fortsatt har som mål att starta kliniska studier i båda företagens projekt.

"Med andra ord, Cline står inför att starta kliniska studier i båda våra projekt och även om det ser ut på olika sätt i respektive projekt så siktar vi på att vara igång med detta under det kommande året", skriver han.

Företaget har fyllt på kassan genom en nyemission.

Cline Scientific, MkrQ2-2020Q2-2019
Nettoomsättning0,00,1
Rörelseresultat-0,9-1,1
Resultat före skatt-1,1-1,1
Nettoresultat-1,1-1,1

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cline Scientific

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cline Scientific

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt