Nyhet

Cline Scientific utser ny rådgivare för Stemcart-projektet

Life science-bolaget Cline Scientific har utsett professor och ortopedkirurg Mats Brittberg till ny rådgivare för Stemcart-projektet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Brittberg är professor vid avdelningen för ortopedi vid Göteborgs universitet. Hans forskning är inriktad mot broskreparation. Därutöver jobbar han som ortopedkirurg vid Hallands sjukhus i Kungsbacka.

"I samarbete med professor Brittberg kommer Cline att få tillgång till stor erfarenhet inom området broskreparation, led-vårdande åtgärder och vävnadsteknik. Professor Brittberg har varit och är en pionjär inom utvecklingen av in vitro-expanderade autologa kondrocyter och ledande i forskningssamarbeten runt om i världen. Dessutom kommer hans omfattande erfarenhet som en framstående kirurg inom detta område att vara en stor tillgång då Cline fortsätter sin resa för att ta Stemcart in i kliniska prövningar", heter det i pressmeddelandet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Cline Scientific

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Cline Scientific

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt