Nyhet

Coegin

Coegin Pharma gör förlust i fjärde kvartalet

Coegin Pharma redovisar som planerat ingen omsättning under fjärde kvartalet. Rörelseresultatet visar förlust mot föregående periods vinst.

Rörelseresultatet, samt både resultatet före och efter skatt blev -1,6 miljoner kronor (0,3).

Resultatet per aktie blev -0,003 kronor (0,07).

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -1,1 miljoner kronor (-6,9).

Likvida medel uppgick till 16,6 miljoner kronor (1,8).

Vd Tore Duvold uppger att 2020 var ett framgångsrikt år då bolaget hann ta in kapital, utarbeta en strategi med fokus på cancer samt bli börsnoterat på NGM Nordic SME genom ett omvänt förvärv.

”Vi har etablerat ett starkt samarbete med Studies&Me och Bispebjerg Hospital om en kombinerad klinisk fas I/II-studie inom aktinisk keratos med AVX001. Aktinisk keratos är en mycket vanlig sjukdom som riskerar att utvecklas till allvarlig hudcancer och där tillgänglig behandling av sjukdomen ofta är mindre effektiv, tidskrävande och obehaglig. Vi förväntar oss att slutföra studien redan under 2021 och presentera resultaten i början av 2022”, säger Duvold.

Coegin Pharma, MkrQ4-2020Q4-2019Förändring
Nettoomsättning00
Rörelseresultat-1,60,3
Resultat före skatt-1,60,3
Nettoresultat-1,60,3
Resultat per aktie, kronor-0,0030,07
Kassaflöde från löpande verksamhet-1,1-6,9
Likvida medel16,61,8822,2%


http://media.finwire.com/media/FWS005B4FD-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Coegin Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Coegin Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt