Nyhet

Coegin Pharma har fått slutgiltigt godkännande för COAK-studien

Bioteknikbolaget Coegin Pharma har fått slutgiltigt godkännande av den danska etiska kommittén för en klinisk fas I/II-studie med bolagets läkemedelskandidat AVX001 inom aktinisk keratos (COAK-studien). Det framgår av ett pressmeddelande.

Godkännandet innebär att bolaget kan följa den tidigare kommunicerade tidsplanen avseende presentation av topline-resultaten under första kvartalet 2022. Patientrekryteringen förväntas starta under inledningen av november 2021.

"Vi kan nu glädjande meddela att vi slutligen erhållit samtliga tillstånd för att kunna starta vår kliniska fas I/II-studie inom aktinisk keratos. Vi har under en tid arbetat intensivt med förberedelserna för uppstarten av studien och från vår sida snabbt hanterat de synpunkter som inkom från etiska kommittén. Det ska bli spännande att följa studien och vi ser fram emot att kunna presentera topline-resultaten i slutet av Q1 2022", kommenterar vd Tore Duvold.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Coegin Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Coegin Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt