Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Coegin Pharma har fått slutgiltigt godkännande för COAK-studien

Bioteknikbolaget Coegin Pharma har fått slutgiltigt godkännande av den danska etiska kommittén för en klinisk fas I/II-studie med bolagets läkemedelskandidat AVX001 inom aktinisk keratos (COAK-studien). Det framgår av ett pressmeddelande.

Godkännandet innebär att bolaget kan följa den tidigare kommunicerade tidsplanen avseende presentation av topline-resultaten under första kvartalet 2022. Patientrekryteringen förväntas starta under inledningen av november 2021.

"Vi kan nu glädjande meddela att vi slutligen erhållit samtliga tillstånd för att kunna starta vår kliniska fas I/II-studie inom aktinisk keratos. Vi har under en tid arbetat intensivt med förberedelserna för uppstarten av studien och från vår sida snabbt hanterat de synpunkter som inkom från etiska kommittén. Det ska bli spännande att följa studien och vi ser fram emot att kunna presentera topline-resultaten i slutet av Q1 2022", kommenterar vd Tore Duvold.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Coegin Pharma

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Coegin Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt