Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Compodium

Compodium inleder samarbete med Storegate

Compodium inleder samarbete med molntjänstbolaget Storegate avseende tillförlitliga digitala kommunikationstjänster. Det framgår av ett pressmeddelande.

Storegate levererar en svensk molntjänst som erbjuder tjänster för att dela, lagra och samarbeta i filer som lagras i svenska datahallar i enlighet med europeiska dataskyddslagar, skriver bolaget.

På sikt är målet att tekniskt koppla ihop Compodiums lösning med Storegates för att kunna erbjuda en sömlös användarupplevelse.

- Vi är väldigt glada att Storegate har valt att samarbeta med oss. Vi arbetar inom samma område och tillsammans skapar vi ett starkare värdeerbjudande gentemot kund, samtidigt som att vi blir än mer konkurrenskraftiga inom ekosystemet av säkra kommunikationstjänster i ett svenskt moln, säger Charlotte Berg, vd på Compodium.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Compodium

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Compodium

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt