Corem tecknar hyresavtal på Broadway i New York.
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Corem tecknar hyresavtal på Broadway i New York.

Fastighetsbolaget Corem Property har genom sitt dotterbolag Klövern, tecknat ett hyreskontrakt med A24 Films avseende 3 800 kvadratmeter kontorsyta i projektfastigheten 1245 Broadway i New York. Hyresgästen, ett amerikanskt underhållningsföretag inom film och tv, kommer att flytta in under andra halvåret 2022 och hyrestiden är 15 år. Det framgår av ett pressmeddelande.

1245 Broadway, en modern kontorsbyggnad om totalt 23 våningar belägen i hörnet av Broadway och 31st Street på Manhattan, är Corems största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management, GDSNY.

- Vi är mycket glada över att kunna kommunicera att vi tecknat hyreskontrakt med A24 Films avseende fyra våningsplan i vårt största pågående projekt, 1245 Broadway. A24 Films är en välrenommerad aktör i sin bransch och vi är mycket glada att de beslutat att placera sitt nya New York-kontor i vår fina fastighet. Vi ser att uthyrningsmarknaden återhämtar sig väl i New York och vi hoppas kunna kommunicera ytterligare uthyrningar innan året är slut, säger Jens Andersson, Corems finanschef och ansvarig för bolagets USA-verksamhet.

- Det här är en strategiskt viktig uthyrning i vårt största pågående projekt som kommer ge en positiv effekt på nettouthyrningen i det fjärde kvartalet, säger Corems vd Eva Landén.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Corem Property

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt