Delivery Heros vd Niklas Östberg föreslås till Zalandos styrelse

Nyhet

{newsItem.title}

Delivery Heros vd Niklas Östberg föreslås till Zalandos styrelse

Niklas Östberg föreslås till modejätten Zalandos styrelse efter att Jørgen Madsen Lindemann avböjt omval. Det framgår av ett pressmeddelande.

Niklas Östberg är medgrundare och vd för det tyska matleveransbolaget Delivery Hero.

”Niklas är en erfaren vd som leder en global plattform som verkar i flera marknader som överlappar med Zalandos egna geografiskt”, säger Zalandos styrelseordförande Cristina Stenbeck. ”Vi är övertygade om att Niklas kommer att medföra värdefulla insikter och perspektiv till styrelsens arbete”, fortsätter hon.

Valet av Niklas Östberg kommer att ske i samband med Zalandos årsstämma den 19 maj, som hålls virtuellt på grund av pandemin.

Jørgen Madsen Lindemann har suttit i Zalandos styrelse sedan 2016.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Zalando

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Zalando

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev