Nyhet

Double Bond Pharma ingår nytt avtal i Vitryssland

Double Bond Pharma har ingått ett nytt avtal med N.N. Alexandrov National Cancer Center i Vitryssland om klinisk användning av Temodex. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det första avtalet från 2016 handlade om att få tillgång till erfarenheter och resurser relevanta för utvecklingen av bolagets produkter, så som SI-053, för behandling av hjärntumörer.

Under det nya avtalet ska man kunna samla mer omfattande klinisk data vid tillämpningen av Temodex på patienter i Vitryssland.

”Vi vill veta så mycket som möjligt om effektiviteten och säkerheten av Temodex i en rutinmässig klinisk miljö. Denna kunskap om produkten kommer att vara till hjälp och kommer att användas för vår internationella marknadsföringsstrategi. Dessutom kommer det att ge mer insikt i utvecklingen av DBP:s egen produkt - SI053, som förväntas gå in i fas 1-studie redan nästa år”, säger vd Igor Lokot.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Double Bond Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Double Bond Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt