Nyhet

Double

Double Bond Pharma minskade förlusten i tredje kvartalet

Läkemedelsbolaget Double Bond Pharma redovisar en omsättning och en minskad förlust i det tredje kvartalet, jämfört med året innan.

Omsättningen uppgick till 0,3 miljoner kronor (0,0).

Rörelseresultatet blev -4,1 miljoner kronor (-5,2).

Resultatet före skatt var -4,1 miljoner kronor (-5,2).

Resultatet efter skatt blev -4,1 miljoner kronor (-5,1), och per aktie -0,07 kronor (-0,12).

Likvida medel uppgick till 15,6 miljoner kronor (17,1).

Bolagets främsta produkt är SI-053 eller Temodex som används på patienter med glioblastom. Temodex är utvecklad i Belarus. DBP fick licens på produkten 2015 och har sedan dess jobbat på att utveckla en egen version.

”Redan nu ser vi ett extremt högt terapeutiskt värde hos SI-053: om vi upprepar resultaten för Temodex (9 månaders längre överlevnad) med SI-053 genom dess kliniska effekt så kommer SI-053 garanterat att utgöra en del av standardbehandlingen av primära hjärntumörer framöver”, säger vd Igor Lokot i rapporten.

Double Bond Pharma, MkrQ3-2021Q3-2020Förändring
Nettoomsättning0,30,0
Rörelseresultat-4,1-5,2
Resultat före skatt-4,1-5,2
Nettoresultat-4,1-5,1
Resultat per aktie, kronor-0,07-0,12
Likvida medel15,617,1-8,8%


http://media.finwire.com/media/FWS00696DA-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Double Bond Pharma

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Double Bond Pharma

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt