Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Duearity kommer att få Tinearity CE-märkt i sommar, upprepar mål om breakeven under 2022

Medicinteknikbolaget Duearity kommer att få sin produkt Tinearity CE-märkt i juni eller juli nästa år, enligt ett pressmeddelande.

Bolaget meddelar detta efter att ha fått tidsplaneringen från sin notified body, vilket är en certifieringsorgan som har godkännande av EU att granska produktens tekniska fil och utfärda CE-märkning.

Mot bakgrund av detta avser bolaget att påbörja sin pre-sale av Tinearity under januari/februari nästa år. Produktionsupptrappningen startar i mars för att bygga upp ett lager inför distributionen efter att produkten CE-märkts.

Duearity uppger att man tror att det går att sälja Tinearity till minst 3 000 personer i Europa och uppnå ett nollresultat under 2022 som tidigare angivet. Bolaget avser också att lämna in en FDA-ansökan under nästa år.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Duearity

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Duearity

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt