Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Dynamic Code erbjuder hemtester inom 15 minuter i Stockholm City

Diagnos- och hälsotestbolaget Dynamic Code ökar tillgängligheten av självprovtagning genom att erbjuda tester inom 15 minuter genom matleveransbolaget Vembla. Det skriver bolaget i en nyhetsuppdatering.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att snabbt få ett testsvar via självprovtagning och därmed möjlighet till diagnos och behandling. Det här är ett mycket spännande produktsegment som vi tror kommer växa ännu mer i framtiden, speciellt i kombination med våra expressleveranser som vi nu erbjuder över hela Stockholm City och inom kort i flera städer i Sverige. Med våra snabba riders levereras testerna hem till kunder inom 10-15 minuter efter beställning, säger Sunil Dutt, vd på Vembla.

Sedan tidigare har DC ett samarbete med Mathem via Kronans apotek samt med leveransföretaget Airmee. Bolaget har tester för bland annat covid-19, könssjukdomar, gluten- och laktosintoelrans, med mera.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Dynamic Code

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Dynamic Code

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt