Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Dynamic Code erbjuder hemtester inom 15 minuter i Stockholm City

Diagnos- och hälsotestbolaget Dynamic Code ökar tillgängligheten av självprovtagning genom att erbjuda tester inom 15 minuter genom matleveransbolaget Vembla. Det skriver bolaget i en nyhetsuppdatering.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder möjlighet att snabbt få ett testsvar via självprovtagning och därmed möjlighet till diagnos och behandling. Det här är ett mycket spännande produktsegment som vi tror kommer växa ännu mer i framtiden, speciellt i kombination med våra expressleveranser som vi nu erbjuder över hela Stockholm City och inom kort i flera städer i Sverige. Med våra snabba riders levereras testerna hem till kunder inom 10-15 minuter efter beställning, säger Sunil Dutt, vd på Vembla.

Sedan tidigare har DC ett samarbete med Mathem via Kronans apotek samt med leveransföretaget Airmee. Bolaget har tester för bland annat covid-19, könssjukdomar, gluten- och laktosintoelrans, med mera.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Dynamic Code

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Dynamic Code

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.