Nyhet

E-träningsplattformen

E-träningsplattformen Twiik tar in 16 miljoner kronor inför noteringen på First North

E-träningsplattformen Twiiks emission av units inför den planerade börsnoteringen på First North blev övertecknad till cirka 213,7 procent. Därmed tillförs bolaget cirka 16 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande.

Emissionen har omfattat 2,63 miljoner aktier vilket lyfter det totala antalet aktier i bolaget till 6,71 miljoner. Därutöver har det också getts ut 657 919 teckningsoptioner av serie TO1.

Bolaget har fått cirka 890 nya aktieägare.

Första handelsdag är planerad den 19 maj.

Twiik driver en plattform där personliga tränare och träningsinfluencers kan lägga upp träningspass som man kan delta på. Bland ägarna finns Stadiums vd Karl Eklöf och landslagsmålvakten Robin Olsen.

https://twiik.me/2021/05/11/emission-fulltecknad/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Twiik

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Twiik

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt