Nyhet

Ecorub följer tidsplan i utveckling av filament - genomfört första tester

Miljöteknikbolaget Ecorub ligger helt enligt tidsplan i utvecklingen av filament för att kunna släppa det på marknaden under första kvartalet 2022. De första initiala testerna har genomförts av samarbetspartnern lostboyslabs, enligt ett pressmeddelande.

Under fjärde kvartalet ska Ecorub jobba vidare med lite mera storskalig testning samt göra alla ISO-standardtester.

"Vi tycker att detta är otroligt spännande att ge oss in även i denna bransch, som har en stark tillväxt kommande år. Vi kommer i första hand att fokusera på att tillverka filament utvecklade mot mera industriell tillverkning", säger vd Isac Andersson.

Han fortsätter: "De första initiala testerna är nu gjorda med det nya spännande och helt återvunna materialet och vi måste medge att det ser mycket lovande ut."

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om EcoRub

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien EcoRub

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt