Embracer väntas redovisa 804 miljoner kronor i ebitda-resultat i tredje kvartalet - Factset konsensus

Nyhet

{newsItem.title}

Embracer väntas redovisa 804 miljoner kronor i ebitda-resultat i tredje kvartalet - Factset konsensus

Gamingbolaget Embracer lämnar i morgon rapport för det tredje kvartalet.

Väntat ebitda-resultat, enligt Factsets konsensus med sju analytikers estimat, ligger på 804 miljoner kronor. Under motsvarande period i fjol var resultatet 518 miljoner.

Bolaget släpper rapporten klockan 06.00 och håller webcast klockan 09.00.

Embracer Group
Rapportdag2021-02-18
(miljoner kronor)Q3-20/21, prognosAntal estimatRapporterat i fjol
Försäljning2 09081 509
Ebitda8047518
Källa: Factsethttp://media.finwire.com/media/FWS005A9E0-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda nyhetsuppslagen från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar.

Nyhets- och aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser – smidigt va?

Nyheter om Embracer

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Embracer

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev