Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Emergers

Emergers ser motiverat värde om 25-31 kronor per aktie i Hilbert Group

Emergers ser ett motiverat värde om 25-31 kronor per aktie i investeringsbolaget Hilbert Group. Det framgår av en färsk uppdragsanalys.

"Med ännu en strategisk VC-investering på plats har Hilbert ytterligare ett skyltfönster för
fortsatt viktiga inflöden till bolagets största affärsområde, kapitalförvaltningen. Med tre nya kryptofonder på väg, reklamintäkter från sajten Coin360:s fyra miljoner besök och lanseringen av en skalbar Data & Analys-tjänst under 2022, ser vi stöd för ett motiverat värde på 25 till 31 kronor per aktie på 18 månaders sikt", skriver analyshuset.

Emergers räknar med att investeringen substantiellt kan bidra till bolagets "högt" uppsatta mål om att nå 100 miljoner dollar i förvaltat kapital i slutet på 2022.

"Coin360 genererar redan reklamintäkter från de cirka 4 miljoner månatliga besökarna, och med den omfattande research Hilbert själva gör, bedömer vi att steget till en fungerande prenumerationstjänst inte är särskilt långt", förklarar analyshuset och framhåller att Coin360 kan bli en betydande inkomstkälla.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Hilbert Group

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Hilbert Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.