Enersize tecknar partneravtal med Scopp Solutions i Marocko
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Enersize tecknar partneravtal med Scopp Solutions i Marocko

Enersize

Mjukvaruföretaget Enersize har tecknat partneravtal med det marockanska bolaget Scopp Solutions. Det framgår av ett pressmeddelande.

Avtalet innebär att Scopp Solutions kommer att använda Enersizes Compressed Air Services-plattform för att tillhandahålla energioptimering av industriell tryckluft på den nord- och västafrikanska marknaden, inledningsvis med fokus på den lokala marockanska marknaden.

Den 22 oktober 2020 skrev Enersize en avsiktsförklaring med Scopp Solutions, och parterna har nu följt upp och undertecknat ett fullständigt partneravtal.

Sedan avsiktsförklaringen undertecknades har Scopp Solutions lämnat offert baserat på Enersizes Compressed Air Services till sju potentiella kunder. Scopp Solutions strävar efter att ha i gång 30 av Enersizes SaaS-abonnemang i slutet av 2021.

I slutet av 2021 beräknas de återkommande intäkterna till Enersize baserat på SaaS-abonnemang till mer än 200 000 kronor per månad. Utöver detta kommer engångsintäkter för varje kund baserat på hårdvara, utbildning och tjänster.

Scopp Solutions har exklusivitet att representera Enersize i Marocko för 2021 och exklusiviteten kommer att förlängas med ett år i taget baserat på om Scopp lyckas skapa 30 eller fler nya Enersize SaaS-abonnemang per år.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Enersize

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Enersize

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt