Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

ES Group - Vill expandera med portabla värmecentraler - intervju med vd

Vi har träffas ES Group och vd Fredrik Sävenstrand i samband med notering på Spotlight Stockmarket. Fredrik berättar om bolagets bakgrund och resa fram till och med idag. Nu har bolaget ett tydlig mål om att öka tillväxttakten, en viktig del i det är bolagets plug-in-modul som Fredrik berättar mer om. Vidare så berättar Fredrik bland annat om installationsprocessen, projekteringsprocessen och vad som gör ES Group unika på marknaden. Ytterligare ett område där bolaget ser stor förbättringspotential är inom byggvärme där man kan kan halvera kostnaderna kopplade till det. Just nu ser Fredrik att värmepumpar har en stor potential i marknaden och den energiomställning som sker. Inte bara i Sverige utan också i de 18 europiska länder där bolaget har försäljning i dagsläget. Sammantaget så ser Fredrik att med deras bas och varumärke tillsammans med deras nya koncept så finns det just nu stor potential att växa i marknaden.

https://www.youtube.com/embed/MgYrv6S83JI

https://www.youtube.com/embed/MgYrv6S83JI

Martin Westerlund
Finwire TV

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Energy Save

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Energy Save

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt