Expres2ion Biotech kommer att bättra på kommunikationen framöver - vd

Nyhet

Expres2ion Biotech kommer att bättra på kommunikationen framöver - vd

Expres2ion Biotech, som är nyemissionsaktuella, uppgraderar sin investor relations-satsning genom att bland annat anställa en finansdirektör. Företaget kommer framöver även att informera marknaden mer. Det säger bolagets vd Bent U. Frandsen i samband med Aktiedagen i Lund. Han betonar samtidigt att bolaget blott har 16 anställda.

Företaget har en intensiv höst. Covid-19-vaccinet bedöms kunna starta sin kliniska fas I/IIa-studie före utgången av året. Inom malaria väntas ett fas IIa-resultat före utgången av året.

Inom bröstcancer skall företaget lämna in en ansökan om att kunna genomföra studier på människa i det första halvåret 2022. Inom influensavaccin väntas arbetet fortsätta.

Expres2ion Biotech-chefen tog också upp frågan om Charlotte Dyrings aktiepost. Hon har tidigare arbetat i företaget och är betydande aktieägare. Enligt Frandsen kan hon inte sälja aktier i år, enligt ett avtal.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om ExpreS2ion Biotech

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien ExpreS2ion Biotech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev