Nyhet

Exsitec och Planacy ingår nytt partnerskap

Exsitec och Planacy har ingått ett nytt partnerskap. Det innebär att Exsitec utökar sitt erbjudande med Planacys produkter som en integrerad del, enligt ett pressmeddelande.

- Vi är mycket imponerade av vad vi sett hittills och den feedback vi fått från några av våra befintliga kunder som valt Planacy utan vår inblandning. Att ta in Planacy som en integrerad del i vårt erbjudande är helt i linje med vår vision att erbjuda våra kunder bästa möjliga IT-stöd för sin verksamhet för att göra deras vardag effektivare enklare och roligare, menar Johan Kallblad, vd på Exsitec.

Exsitec är aktuella för en notering på First North nu på onsdag 16 september. Planacy håller samtidigt på med en nyemission och kommer därefter att handlas på Pepins Market, preliminärt med start under första kvartalet 2021.

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Exsitec

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Exsitec

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt