Eyeonid siktar på att ha minst åtta lanseringar på plats innan året är slut
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Eyeonid siktar på att ha minst åtta lanseringar på plats innan året är slut

Teknikbolaget Eyeonid har under maj och juni genomfört flera lanseringar tillsammans med kunder men har även tecknat nya avtal som bolaget avser gå live senare i år.

"Sammantaget har vi nu sex stycken lanserade kunder i Europa och målet är att vi skall ha minst åtta lanseringar och ett drygt tiotal avtal för lansering på plats innan året är slut. Totalt har vi nu kontrakterat kunder med egna kundbaser på över 65 miljoner användare som utgör basen för att sälja och konvertera till Eyeonids tjänster", kommenterar vd Patrik Ugander i ett vd-brev som publiceras på måndagen.

"Utvecklingen i affären går framåt men fortsatt långsammare än förväntat, Telenor har haft en stark tillväxt under första delen av sommaren med en ökning av betalande kunder med cirka 10 procent, en takt som ser ut att hålla i sig även under andra halvan av året. Både Ergo och Baloise genomförde i början av sommaren stora förändringar i sina kundprocesser och sin kommunikation vilket vi bedömer kommer att ge en ökning av antal konverterade kunder under resterande del av året", fortsätter Patrik Ugander.

"För Elkjöp har utrullningen fortsatt under sommaren, men i avvaktan på kommande kampanjperioder har den varit lite avvaktande. Dock pågår planering av kommande aktiviteter inför hösten för fullt med en allt högre samverkan mellan parterna", kommenterar Patrik Ugander.

Henrik Öhlin
[email protected], 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Eyeonid

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt